online betaaldiensten
betaaldiensten via internet

Betrouwbare toegang tot telefonische diensten en online betaaldiensten

Pay123 biedt uitgebreide oplossingen als u betaalde informatie wilt aanbieden op het internet of per telefoon.
Onze pakketten bieden u de hoogste uitbetalingen (payouts) in de industrie aan, zodat u altijd meer geld zult verdienen.

Met onze volledige lijn van interactieve telefoon, IVR- en betalingsprogramma's én jaren van ervaring, heeft Pay123 reeds al het werk voor u gedaan! Geef vandaag nog opdracht voor de samenstelling van uw pakket voor de beste winsten.
Hiervoor worden de volgende betrouwbare kanalen ingezet:

Internetbetalingen


Plaatst u betaalbare informatie op uw website?
Wij helpen u om de online betalingen van uw website af te stemmen op de behoeften en verwachtingen van uw potentiële en bestaande klanten.

Nationale en internationale servicenummers


Met alle mogelijkheden die nationale en internationale 0800-nummers en betalende 0900-nummers bieden, is het mogelijk uw telefoonverkeer klantvriendelijk, servicegericht en eenvoudig regelen.

Interactive Voice Response of IVR diensten


Onze experts wijzen u graag de weg in de wereld van interactive voice response of IVR, uitgaande van kostenverlaging, serviceverbetering en backoffice integratie.

Streaming webcam toepassingen


Gebruik de kracht van webcam streaming als aanvulling op de traditionele televisie en radio.

Bij Pay123 bent u gewaarborgd om een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld te besparen!

Onze interactieve IVR- en betalingsprogramma's zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen al uw verkeersbehoeften vandaag behandelen. Met een totale infrastructuur en extra aantrekkelijke tarieven neemt Pay123 graag de zorg van uw online betalingsafhandelingen uit handen. Afhankelijk van uw wensen implementeert Pay123 het gewenste betaalsysteem binnen enkele werkdagen volledig op uw website.


sitemap - other webmaster resources - gallery - pay123 on tour - faq - partner sites