Online betalingen

Microbel Nederland biedt uitgebreide betaaloplossingen als u producten, diensten of informatie wenst aan te bieden via het internet of via telefoon.
Microbel Nederland voorziet uw website of webshop van betaalfunctionaliteiten zoals iDeal, bancontact, mastercard, Visa, Payconiq, ...
Met zoveel concurrentie op de online markt is het van groot belang dat u de online betalingen van uw klanten veilig, eenvoudig en snel optimaliseert.

Onze jarenlange ervaring in online betalingen en verwerking met de website, geeft u een veilig betaalsysteem met een gegarandeerd snelle verwerking in een gebruiksvriendelijke omgeving.

Microbel Nederland zorgt ervoor dat uw klant gemakkelijk en in alle veiligheid online kan betalen én dat jij als website of webshopeigenaar uw geld netjes op uw rekening krijgt.

Verhoog uw inkomsten en verlaag administratieve kosten door bezoekers onmiddellijk te laten afrekenen via de website.

Kies voor online betalingen

Waarom kiezen voor Microbel Nederland

Online betalingen gekoppeld aan acties

Microbel Nederland kan een online betaling koppelen aan een actie op uw website of webshop. Dit kan gaan van een bevestigings-email naar de klant tot een volledig stappenplan dat geautomatiseerd verwerkingen doet en automatische facturatie.

Veilge en versleutelde online betalingen

Veilige en versleutelde betaalomgeving voor de klant en u bent zeker dat u uw geld ontvangt op de rekening.

Snelle verwerking van de betaling

Doordat we de betalingen snel verwerken (instant) kunnen we ook acties koppelen op de website en meldingen tonen aan uw klant. Zo kan een klant na betaling bijvoorbeeld onmiddellijk toegang krijgen tot een afgeschermd deel van uw website.

Contacteer Microbel Nederland